Over ons

Equipona, waar innovatie en paardenwelzijn samenkomen

Equipona, opgericht in 2010, ontstond uit een passie voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van paarden. Tijdens vele drukpuntbehandelingen van paarden zag Peter dat er nood was om de eigenaars bewust te maken van het belang van gespreid voeren.

Bij Equipona erkennen we de integrale rol die voeding speelt in de vitaliteit en prestaties van paarden. Op basis van jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de behoeften van paarden, begonnen we aan onze missie om de voedingsroutines te vereenvoudigen en tegelijkertijd de voedingsinname te optimaliseren. Onze automatische voersystemen vormen het toppunt van gemak en precisie. Ze zijn ontworpen om de voerprocessen te stroomlijnen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat elk paard voeding op maat krijgt die is afgestemd op zijn individuele behoeften.

Sinds ons bescheiden begin is Equipona zich blijven inzetten voor uitmuntendheid in elk aspect van onze activiteiten. Van nauwgezette productontwikkeling tot attente klantenservice: wij geven prioriteit aan kwaliteit, betrouwbaarheid en het welzijn van de dieren. Onze toewijding aan innovatie heeft het vertrouwen gewonnen van ruiters, trainers en verzorgers doorheen Europa.

Terwijl we blijven groeien, evolueren en de kracht van technologie benutten, blijft Equipona de gezondheid van dieren voorop stellen.

Het gemak...

Ontdek het gemak, de efficiëntie en de gemoedsrust die Equipona biedt bij het voeren van paarden.

Of u nu een kleine privéstal heeft of een grote paardensportfaciliteit, onze oplossingen zijn aanpasbaar om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van elk paardenbedrijf. 

Wilt u graag deel uitmaken van Equipona's mooie klantportfolio voor high quality feeders? Geef ons zeker een seintje! 

Contact

Equipona's team

Peter

Oprichter en drijvende kracht achter Equipona. 

e-mail: info@equipona.com

Karen

Onze meertalige & administratieve duizendpoot. 

Jules

Staat te popelen om in de voetsporen van zijn vader te treden. 

Flor

Onze ridgeback, staat altijd kwispelend klaar voor zijn team.